Startdata BC cursus

BORSTCRAWL TECHNIEK TRAINING (BEGINNERS/HALF GEVORDERDEN)

Binnen de zwemvereniging starten we op basis van beschikbaarheid van trainers en ruimte binnen de groep 1 of 2 x per jaar met een borstcrawl techniek training. Sinds de eerste borstcrawlgroep die in december 2018 is gestart hebben meerdere deelnemers ook een uitstap gemaakt naar andere slagen zoals de schoolslag en rugslag. We hebben afgelopen jaren gemerkt dat wanneer eenmaal de basis is gelegd voor de borstcrawl deelnemers hun grenzen gaan verleggen of bepaalde doelen gaan nastreven. Daarom wordt er op basis van de wensen en ambities een trainingsprogramma aangeboden waarin iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen. Dat is dan ook de reden waar de borstcrawlgroep steeds vaker de masters of masterzwemmen wordt genoemd omdat dit beter overeenkomt met de diversiteit van zwemmers binnen deze groep. Daarover meer onder het kopje Masterzwemmen op deze site.

Het is zeker niet nodig om te wachten totdat er weer cursus wordt georganiseerd. Mocht u interesse hebben om een van de zwemtechnieken aan te leren neem dan gerust contact met ons op. Basisvoorwaarde is dat u een zwemdiploma hebt en ‘zwemveilig’ bent. De ervaring leert dat de meeste mensen die deelnemen aan de cursus techniek training het prettig vinden om in groepsverband verder te gaan. Een aanzienlijk deel van de cursisten is dan ook lid geworden van de zwemvereniging en vast deel geworden van borstcrawlgroep/masterzwemmen.

Het is daarom altijd mogelijk om een paar keer vrijblijvend mee te zwemmen op de vrijdagavond van 17:30 tot 18:15. De trainers vertellen graag over wat er mogelijk is, u kunt de sfeer ervaren en de aanwezige deelnemers bevragen naar hun ervaringen. Mocht u na de proeflessen tot de conclusie komen dat het goed bij uw wensen aansluit, dan kunt zich aanmelden om deel uit te gaan maken van de borstcrawlgroep/masterzwemmen.

Als u liever niet wil instromen maar samen met een groep ‘nieuwe’ cursisten wil beginnen dat raden we u de website in de gaten te houden voor de nieuwe startdata. U kunt ook een email sturen naar info@wvneptunus.com en dan krijgt u van ons bericht als een nieuwe groep gaat starten.

Een standaard cursusblok bestaat uit 8 Trainingen, 1 keer per week                             

  • Deskundige begeleiding
  • Werken aan je borstcrawl techniek
  • Kleine groepen
  • Vrijdagavond van 17:30 tot 18:15
  • Startdatum voor individuen in overleg mogelijk. Startdata groepslessen na verwachting rond maart 2024
  • Kosten ± € 95,00 voor 8 trainingen
  • Kom vrijblijvend een proefles meezwemmen

Informatie: www.wvneptunus.com

Bij interesse of wilt u een keer komen proefzwemmen stuur een email naar: info@wvneptunus.com                                                    

Scroll naar boven