Uitproberen?

Het is heel goed mogelijk dat u merkt dat uw kind graag naar de zwemles gaat en veel plezier beleeft aan het zwemmen. In dat geval zult u zich waarschijnlijk ook afvragen of de zwemsport mogelijk iets is voor uw kind. Om dit te ontdekken biedt de wedstrijdploeg van Neptunus uw kind vrijblijvend de mogelijkheid om kennis te maken met de zwemsport.

In een notendop:
Kennismaken of vrijblijvend meetrainen met de wedstrijdploeg van Neptunus is op meerdere manieren mogelijk en afgestemd op de wensen en zwemvaardigheid van uw kind.
Vraag naar de mogelijkheden bij uw zweminstructeur of stuur een bericht naar info@wvneptunus.com

Proefles

Na het minimaal behalen van het A-diploma kunt u uw kind aanmelden voor een proefles bij de wedstrijdploeg. Het kind kan dan vrijblijvend een uurtje meezwemmen met de kinderen van de wedstrijdploeg en al een indruk opdoen hoe de sfeer is en wat de wedstrijdploeg inhoudt. De jongste leden van de wedstrijdploeg trainen iedere dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:00.
Onderaan deze pagina treft u het formulier Proefles aan. Als u deze invult dan neemt een van de trainers van de wedstrijdploeg contact met u op om een afspraak te maken.
Een eenvoudiger en gemakkelijkere optie is om een email sturen naar info@wvneptunus.com en ook in dat geval zal een van de trainers van de wedstrijdploeg contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Meetrainen met de wedstrijdploeg (jonger dan 7 jaar en minimaal een A diploma)

Als uw kind jonger is dan 7 jaar, minimaal in het bezit is van een A-diploma en volgt nog zwemlessen volgt bij de watervrienden Neptunus, dan kan uw kind 1 x per week vrijblijvend meetrainen met de wedstrijdploeg.

Voorwaarden:

    • Uw kind is dus minimaal in het bezit van een A-diploma;
    • Deze mogelijkheid geldt zolang uw kind lessen volgt bij de Watervrienden Neptunus;
    • Deze mogelijkheid stopt op het moment dat uw kind de leeftijd van 7 jaar bereikt;
    • Hoewel het vrijblijvend is wordt wel verwacht dat uw kind iedere week komt;
    • Of uw kind op de dinsdag of de donderdag meetraint gaat in overleg met de trainers van de wedstrijdploeg,
    • Uw kind mag enkel meetrainen en is uitgesloten voor deelname een wedstrijden en andere activiteiten van de wedstrijdploeg. Dit heeft er onder andere mee te maken uw kind dan nog geen noodzakelijk startnummer van de zwembond heeft.

Meetrainen met de wedstrijdploeg (ouder dan 7 jaar en minimaal een A diploma)

Kinderen die 7 jaar of ouder zijn mogen volgens de regelementen van de Watervrienden Nederland als ze beschikken over een startnummer deelnemen aan de georganiseerde wedstrijden. Daarom bieden wij kinderen die ouder zijn dan 7 jaar, en minimaal een A diploma hebben, de mogelijkheid om vrijblijvend 4 weken (8 trainingen) mee te trainen met de wedstrijdploeg. Na deze periode van 4 weken en/of 8 trainingen komt er dan wel een keuzemoment waarop aangegeven moet worden of het kind wel of geen lid zal worden van de wedstrijdploeg van Neptunus.

In menu van deze website onder het kopje Wedstrijdzwemmen vindt u meer informatie over de wedstrijdploeg.

Scroll naar boven