In Memoriam  Jules Hermans

*Geleen, 10 september 1940
†Born, 6 juli 2024

  • Lid in de Orde van Oranje-Nassau
  • Oorlogsveteraan van Nieuw-Guinea
  • Erevoorzitter van WV Neptunus Born

Met innig leedwezen hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en sinds 2002 erevoorzitter, Jules Hermans. Hij is in huiselijke kring overleden na een kort ziekbed. Jules is 83 jaar geworden.

Op 12-01-1975 werd Jules lid van onze vereniging, waarna hij vanaf 1977 tot 2017 het voorzitterschap heeft bekleed.
Jules was al betrokken bij Neptunus toen het zwembad in Buchten nog gebouwd moest worden. Met dochters Sylvie en Monique, beide lid van de wedstrijdploeg rolde hij vanzelf de vereniging binnen als tijdwaarnemer, kamprechter en scheidsrechter. Later ook als bestuurslid waarna hij in 1977 voorzitter werd. In 2017 gaf Jules na 40 jaar het stokje als voorzitter door.
Daarnaast was hij actief binnen de NCS als lid centraal Watervrienden bestuur, begeleider van de bondsploegen, official bij wedstrijden en de laatste jaren als lid van de commissie van beroep.
Zijn periode als voorzitter van Watervrienden Neptunus Born vervulde hij met overgave en passie. Zijn vrouw Paula was daarin zijn trouwe steun en toeverlaat. Jules wilde er voor iedereen zijn, niks was hem teveel. Hij was als een vader voor de club. Tot zijn afscheid als voorzitter in 2017 heeft hij zich ten volle gewijd aan het reilen en zeilen van de club. Om die reden is Jules ook in 2017 benoemd tot erevoorzitter!

Dit jaar bereikte ons helaas het vervelende nieuws dat Jules ongeneeslijk ziek was. Daardoor moest hij de club nog verder loslaten. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij in al die jaren heeft gedaan voor het onze vereniging.

Wij wensen zijn echtgenote Paula, dochters Sylvie en Monique, schoonzoon Loet, kleindochters Bente, Lizzy en Bieke, en de overige familie veel sterkte bij het verwerken van het verlies van hun dierbare Jules.
Wij zijn in gedachten bij hen.

Bestuur WV Neptunus Born

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven