Reddingsbrigade Sittard verhuisd naar Het Anker

Onderstaand bericht is te lezen op de website van de Reddingsbrigade Watervrienden Sittard.

Als bestuur hebben we net voor de zomerstop al een eerste oriënterend gesprek gehad met onze zustervereniging. Beide besturen hebben daarbij de intentie uitgesproken met elkaar te willen gaan samenwerken. Een en ander zal komend seizoen verder besproken en uitgewerkt worden.

Sittard, 03 mei 2023

Betreft: Reddingsbrigade Watervrienden Sittard

Onderwerp:  Mutatie locatie zwemactiviteiten

Beste leden/ouders/verzorgers,

Zoals bij velen van jullie bekend zal zwembad De Nieuwe Hateboer in Sittard haar deuren gaan sluiten. Dit zal, volgens mededeling van de gemeente Sittard, op 1 januari 2025 definitief zijn. Wij als bestuur hebben natuurlijk al bij elkaar gezeten en naar een oplossing gezocht, om te voorkomen dat wij worden geconfronteerd met een plotselinge sluiting en dan geen zwemwater meer ter beschikking hebben voor het geven van zwemlessen.

Wij willen niet wachten tot het laatste moment, daar wij dan de kans lopen nergens meer terecht te kunnen voor de zwemlessen omdat meerdere verenigingen op zoek zijn naar een andere zwemlocatie. Omdat de communicatie met de sportstichting te wensen overliet, heeft ons doen besluiten de Nieuwe Hateboer vroegtijdig te verlaten. Wij hebben contact gezocht met de directie van Het Anker in Buchten. Hiermee is een positief gesprek gevoerd. Wij kunnen vanaf het nieuwe seizoen op de zondagmorgen (ook van 7.15 tot 10.00 uur) gebruik gaan maken van het zwembad in Buchten. Ook is er voor ons een multifunctionele ruimte ter beschikking, zodat we daar de kader- /  ledenvergaderingen kunnen houden.

Al met al een grote verandering. Wat betreft de contributie zal de verhoging per 1 juli gehandhaafd blijven. Voor de zwemlessen met ingang van het nieuwe seizoen bij Het Anker zal de contributie gehandhaafd blijven, dus zal géén verhoging plaatsvinden.

Natuurlijk weten wij als bestuur ook dat dit voor sommige leden/ouders/verzorgers verder reizen is maar ook voor sommige leden/ouders/verzorgers korter bij.

Wij als bestuur hopen natuurlijk dat jullie als lid/ouder/verzorger lid blijven bij Reddingsbrigade Watervrienden Sittard.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via info@rwsittard.nl

Met vriendelijke zwemgroet,
Bestuur Reddingsbrigade Watervrienden Sittard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven