Divider image creating a diagonal line.

Contributie voor wedstrijdzwemmen

De contributie kan alleen voldaan worden via automatische incasso. De contributie wordt in 2-maandelijkse termijnen (vooruitbetaling) afgeschreven van uw rekening (voor jeugdigen die geen eigen rekening hebben is dit de rekening van de ouders/verzorgers). Afschrijving vindt dan plaats aan het begin van elke even maand.

De jaarcontributie voor leden van de wedstrijdploeg bedraagt € 120 (€ 20 per 2 maanden). De bijdrage voor de busreizen naar wedstrijden is € 5. Voor meereizende ouders bedraagt deze bijdrage € 7.

Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 28. Hiervoor ontvangt het nieuwe lid tevens éénmalig een T-shirt met verenigingslogo. Indien nog een T-shirt benodigd is, dan kunnen deze voor eigen rekening besteld worden in de webshop van Robsport. Tevens zijn in de webshop nog meer zwemartikelen te bestellen zowel met als zonder logo.

Wil je graag een badmuts met het verenigingslogo (voor eigen rekening), meld je dan bij trainer Valerie van Loon.

Aanmelden voor de wedstrijdploeg kan bij Ger Demandt (046 – 4526942) of Paula Hermans (046 – 4851716). Je mag natuurlijk ook gerust eerst eens komen kijken in het zwembad tijdens een training.

Afmeldingen dienen schriftelijk of per email te worden gestuurd naar de penningmeester dhr. Henrie Duister, voor de 1e van elke even maand.