Divider image creating a diagonal line.

SponsorKliks

W.V. Neptunus Born heeft zich aangesloten bij SponsorKliks!

Wat houdt dit precies in?
Je kunt heel simpel W.V. Neptunus Born sponsoren door jou aankoop via SponsorKliks te doen. Hierbij zijn zo’n 100 webwinkels aangesloten, waaronder: Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Zalando, Thuisbezorgd, Hema, BCC en nog vele anderen.

Hoe werkt het?
Jij koopt iets via een van de aangesloten webwinkels en dan ontvangt W.V. Neptunus Born een commissie over jou aankoop. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden.
Het enige dat je hiervoor moet doen is de webwinkel bezoeken via de W.V. Neptunus Born pagina van SponsorKliks. Door op de link van SponsorKliks te klikken kom je direct op de homepage en volgt de rest vanzelf.

Wat moet je doen?
1. Klik op onderstaande afbeelding en kom op onze verenigingspagina van SponsorKliks

2. Op de verenigingspagina staat een overzicht van alle webwinkels. Zie je jouw winkel niet direct terug? Gebruik dan even de zoekfunctie boven het overzicht. Klik op het logo van de winkel waar je iets wilt kopen.
3. Je doet nu normaal je aankopen, precies zoals je dit gewend bent. Jij betaalt de normale prijs voor je aankoop, het kost je dus niks extra’s! Elke aankoop levert onze club een commissie op van enkele procenten.

Heel simpel dus…
Een kleine moeite voor jou en een mooi sponsorbedrag voor ons!