Divider image creating a diagonal line.

Corona virus

12 maart 2020

Wij hebben enkele vragen ontvangen over hoe wij om zullen gaan met het Corona virus. Wij zullen als W.V. Neptunus Born hierin de adviezen en de maatregelen van het GGD en RIVM opvolgen, de belangrijkste daarvan op persoonlijk vlak zijn:
– Was je handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Geen handen schudden

Vanuit de overheid is op donderdag 12 maart besloten dat evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast, dit geldt ook voor sportwedstrijden. Wat wil dit zeggen voor onze leden van onze zwemclub? Wij als W.V. Neptunus Born kunnen vooralsnog een aantal activiteiten voortzetten zoals zwemtrainingen en zwemlessen. Er zijn echter wel een aantal maatregelen die ook wij zullen hanteren.

Zwemlessen:
Er is besloten dat de Kijk- en Meezwemavond van vrijdag 20 maart a.s. NIET door zal gaan. Hier zal gewoon een reguliere zwemles voor zijn. In het zwembad zullen de camera’s aangezet worden zodat jullie vanuit het café toch mee kunnen kijken. De zweminstructeur zal NA de les beschikbaar zijn voor eventuele vragen.

Mochten er veranderingen komen dan communiceren wij dit richting jullie. Jullie zijn, los van de geldende adviezen, natuurlijk vrij om jullie eigen mening hierover te hebben.

Namens het bestuur van W.V. Neptunus Born

12
maart

Corona virus

bekijk bericht

Rabo ClubSupport

bekijk bericht
12
maart